Markis Stockholm

Specialisten på solskydd

Solskydd

EFFEKTIVA MARKISER SOM STÄNGER UTE SOLEN

Våra markiser för villor och andra bostadshus är mycket flexibla och robusta solskydd som finns i flera olika former och färger. En viktig aspekt med villamarkiser är den rent estetiska, men det är också viktigt att produkterna är hållbara med tanke på det varierande klimat vi har här i Stockholm. Hör gärna av er till oss så berättar vi mer om vilka olika modeller och varianter som kan passa bra för just er bostad.

Den del av markiserna som behöver stå pall för mest väder – i synnerhet när det gäller villamarkiser som används ofta och mycket – är väven. Väven bör vara tillverkad i ett väderbeständigt material som exempelvis akryl. En väv i robust akryl ger bra färgäkthet och håller länge.

En annan viktig del är den mekaniska, oavsett om det handlar om eldrivna villamarkiser eller manuella. Ett robust ramverk i kombination med en robust manövreringsfunktion är ett par grundläggande faktorer för kvalitetsmarkiser.

Satsa på en kvalitetsprodukt från oss så slipper du bekymmer i framtiden. Vi har genom beprövad erfarenhet valt ut marknadens bästa produkter.

markis

 

 

 

Vi använder oss av högkvalitativa produkter anpassade för det svenska klimatet!